Ara
Megabayt Teknoloji Sinema IMDb puanına göre tarihin en kötü 10 filmi! Listede bir Türk filmi de var

IMDb puanına göre tarihin en kötü 10 filmi! Listede bir Türk filmi de var

Sizler için IMDb puanına göre en kötü filmleri sıraladık. Malesef listede bir tane de Türk filmi yer alıyor. İşte IMDb'ye göre en kötü 10 film.

Her zaman en iyi filmleri paylaşacak değiliz ya. Bu kez de IMDB'de kullanıcıların oyları doğrultusunda belirlenmiş tarihin en kötü 10 filmine bakacağız. Ayrıca listede bir tane Türk filmi de var. En kötü 10 film hangileri? Birçok farklı ülkeden ve türden filmlerin olduğu en kötü filmler listesi, IMDB'de kullanıcıların verdiği oylara göre sıralanıyor.

İşte IMDB puanlarına göre en kötü 10 film:

10. Birdemic: Shock and Terror – IMDB Puanı: 1.8

2010 yılında yapılmış bu filmin yönetmeni ve senaristi James Nguyen. Mutant kuşların insanlara saldırdığı filmin türü Romantik-Korku.

9. Pledge This – IMDB Puanı: 1.8

Paris Hilton'ın başrolde oynadığı ve aynı zamanda yapımcısı da olduğu bu filmin, listede olması çok da şaşırılacak bir durum değil.

8.  – IMDB Puanı: 1.8

[youtube-video]https://youtu.be/MKNZqnJ0hzU[/youtube-video]

Adam Sandler'ın kariyerini daha ilk filmden bitirebilecek kadar kötü olan bu film başarısız bir komedyenin bir gemide garsonluk yaparken başına gelenleri konu alıyor.

7. Manos: The Hands of Fate – IMDB Puanı: 1.8

1966 yapımı Manos: The Hands of Fate, Harold P. Warren‘in yönetmenliğinde çıkış yaptı. Korku kategorisinde izleyenleri karşılayan Manos: The Hands of Fate, kimilerine göre gelmiş geçmiş en kötü film.

6. Daniel der Zauberer – IMDB Puanı: 1.7

Pop şarkıcısı Daniel Küblböck‘ün kendini canlandırdığı film Almanya tarihinin en kötü filmi olarak görülüyor.

5. Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu – IMDB Puanı: 1.6

Evet IMDB'nin en kötü puanlı filmleri listesindeki Türk filmine geldi sıra. 2006 yılında çıkan Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, herkes tarafından çok eleştirildi. Kartal Tibet'in yönettiği film, 1982 yılında çıkan Dünyayı Kurtaran Adam filmine bir devam filmi olarak çıktı ancak çoğu insan tarafından bir saygısızlık olarak görüldü.

4. Food Fight! – IMDB Puanı: 1.6

2012 yapımı film, en kötü filmler listesindeki tek animasyon. Oyuncak Hikayesi’nden esintiler taşıyan Food Fight, özellikle kötü görünen çizimleri ile eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

3. Saving Christmas – IMDB Puanı: 1.4

2014‘te vizyona giren film, inanç temelli hikayesini kötü işlediği için eleştirilerin odak noktasında oldu. Dini figürlerin dahil olduğu konuya sert geri dönüşler yapıldı.

2. Gully – IMDB Puanı: 1.2

2019 yapımı Gully, üç gencin toplumsal normları yıkma çabasını konu alıyor. Ancak filmin işlenişi o kadar kötüydü ki tüm zamanların en kötü ikinci filmi olma şerefine erişti.

1. Smolensk – IMDB Puanı: 1.1

Ve geldik IMDB'nin en kötü puanına sahip filme. 2016'da vizyona giren bu Polonya yapımı film, çok büyük eleştiriler aldı. 2010‘da gizemli bir şekilde yaşanan uçak kazasını ve devlet başkanının ölümünü konu alan yapımın gerçeği çarpıttığı iddia ediliyor. Ayrıca oyunculuk ve senaryonun da oldukça kötü olduğu belirtiliyor.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Megabayt Teknoloji Gündem YouTube Shorts İçin Yenilikçi Video Düzenleyici Tanıtıldı

YouTube Shorts İçin Yenilikçi Video Düzenleyici Tanıtıldı

YouTube, içerik oluşturucularına yönelik yeni bir video düzenleyici aracını tanıttı. Bu yenilik, özellikle TikTok'un popülaritesinden etkilenen YouTube Shorts formatını güçlendirmeyi hedefliyor. Gelişmiş özelliklerle donatılmış bu düzenleyici, içerik üreticilerin işlerini daha kolay ve verimli bir şekilde yürütmelerine olanak tanıyacak. YouTube’un bu yatırıma devam etmesi, kullanıcıların deneyimlerini iyileştirmeyi amaçlıyor.

YouTube, içerik üreticilerine yönelik önemli bir yenilik sunarak, Shorts formatı için yeni bir video düzenleyici tanıttı. Bu yenilik, TikTok’un popülaritesinden esinlenerek geliştirilen YouTube Shorts’un daha da gelişmesine yardımcı olacak. İçerik üreticileri, bu yeni araçla daha fazla özelliğe ve esnekliğe erişerek yaratıcı süreçlerini kolaylaştıracaklar.

Yeni Video Düzenleyici ile neler mümkün olacak?

Yeni video düzenleyici, içerik üreticilerine hassas ayarlar yapma imkanı tanıyor. Artık içeriklere kolaylıkla metin ve müzik eklenebilecek. Klipler için kesme ve zoom desteği sunan bu düzenleyici, içerikleri müzik ritmiyle otomatik olarak senkronize edecek birçok faydalı aracı da birlikte getiriyor. YouTube, galerideki fotoğrafların şablonlarda kullanılabileceğini bildirdi ve kullanıcıların önümüzdeki dönemde mümkün olabilecek çıkartma ekleme fonksiyonu üzerinde çalıştığını açıkladı.

Sahte Fragmanlarla Mücadelede Yeni Adımlar

Öte yandan, YouTube'un sahte fragmanlarla ilgili önemli bir karar aldığını belirtmek gerekiyor. Yapay zeka kullanılarak üretilen sahte film fragmanlarıyla yüksek izlenme sayılarına ulaşan kanalların video gelirleri, bazı stüdyolar tarafından durdurulmuştu. Şirket, bu tür içeriklere karışan bazı kanalları daha fazla Ortağından çıkarabileceği konusunda da uyarıda bulundu. Bu durum, içerik oluşturucular arasında önemli tartışmalara yol açacak gibi görünüyor.

YouTube Premium'da Yenilikler!

Türkiye'deki YouTube Premium aboneleri için de heyecan verici bir gelişme yaşandı. Artık Premium üyeleri, her ay 10 video arkadaşlarıyla reklamsız paylaşma imkanına sahip olacak. Bu özellik, belirli bir süre boyunca sınırlı bir grup üye ile test ediliyor. YouTube, bu yeni avantaj ile Premium deneyimini daha geniş bir kitleye ulaştırmayı hedefliyor.

Yorumlar
Aşağıdaki görselde işlemin sonucu kaçtır
Captcha Image
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *